ATEX & Process Safety Congres 2018


Het ATEX & Process Safety congres, voorheen het grote ATEX congres, is een jaarlijks terugkerende bijeenkomst welke georganiseerd wordt door NCOI Techniek & Veiligheid. Het is dé bijeenkomst voor personen die in hun werk te maken hebben met explosieveiligheid. bureauMK heeft ook dit jaar mogen ondersteunen bij de organisatie wat ging van registratie, logistieke uitdagingen, programma-advies tot en met de uitvoering op de dag zelf, en heeft samen met de opdrachtgever een mooie jubileumeditie neergezet!

 

Dit jaar was het tijd voor de tiende editie van ‘Het grote Atex Congres’, vandaar het jubileum. Een feestelijk moment dus! Op dinsdag 26 juni 2018 was het zover, iedereen werd verwelkomd in het Figi Theater te Zeist. Circa 200 bezoekers bestaande uit veiligheidsdeskundigen, ingenieurs, consultants en inspecteurs, konden luisteren naar de verhalen van 9 inspirerende sprekers. Onder meer producenten, veiligheidsdeskundigen, managers en Atex-opleiders, internationaal en nationaal.

 

Dit jaar waren er wederom standhouders welke bestonden uit oude bekenden, maar ook nieuwe bedrijven die de gasten mee hebben genomen in nieuwe ontwikkelingen, updates, innovaties en die gedeeld hebben wat zij als organisatie te bieden hebben. Het congres bood bovendien een uitstekende gelegenheid voor netwerken. De gasten heeft het aan niets ontbroken; Van bijzondere sprekers tot en met inspirerende standhouders en van een feestelijk ontvangst tot een heerlijk Italiaans walking dinner!