Rijkswaterstaat Personeelsfeest Corporate Dienst 2018


De opdracht was het organiseren van een informeel zomerfeest waar de medewerkers even konden ontsnappen aan de dagelijkse werkzaamheden en samen met hun collega’s plezier konden ervaren. De locatie was cruciaal in deze beleving, deze moest feestelijk zomers zijn, ruimte voor 375 gasten binnen en buiten bieden, maar ook goed bereikbaar zijn met auto en OV. En natuurlijk was het thema, met als datum 21 juni, ‘Midzomer’. 

 

bureauMK vond een mooie geschikte sfeervolle boerderij met een goed buitenterras, diverse binnenruimtes, een uitgebreid aanbod in eten en drinken waardoor er voor ieder wat wils was. Er werd een loungeruimte gecreëerd waar men lekker kon kletsen, maar ook was er een DJ met live saxofonist die voor de nodige voetjes van de vloer zorgden.

 

De gehele locatie werd in midzomerthema aangekleed met gekleurde bloemen en groen, lichtjes, pompons, lampionnen, slingers en kaarsjes. We organiseerden een Midzomer foodfestival met diverse eetkraampjes verspreid over de locatie met vers bereide gerechten die zoveel mogelijk werden samengesteld met producten uit de regio. 

 

Tussendoor werd er een interactieve Corporate Dienst Quiz gehouden waar de medewerkers via hun eigen mobiel actief aan meededen en dit zorgde voor hilarische momenten. Kortom er werd gekletst, gedanst, heerlijk gegeten en gedronken en iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis!

 

Fotografie door Thijs van der Meijden