Jaarcongres GRZ 2023


Na twee jaar online vond het Jaarcongres GRZ eindelijk weer live plaats op vrijdag 27 januari 2023. Een congres voor professionals in de Geriatrische revalidatie van artsen tot verpleegkundigen, fysiotherapeuten en managers oftewel een gevarieerd publiek. En dat deelnemers weer behoefte aan elkaar live ontmoeten hadden, was duidelijk met ruim 450 inschrijvingen was het Jaarcongres uitverkocht. Aan ons de eer om deze fantastische dag te mogen organiseren en in goede banen te leiden. 

 

De inhoud werd bedacht door de opdrachtgever, waarna wij de logistieke organisatie van begin tot eind daaromheen hebben wij verzorgd. Dit bestond oa uit afstemming met locatie (techniek, catering, diverse visuals in locatie), sponsoren benaderen, sponsorcontract opstellen en afhandelen en beursvloer indelen, voorstel en afstemming entertainment, logistieke afstemming met alle 30 sprekers, indelen breakout-sessies, mailingen versturen, website maken met alle informatie, goodiebag met items regelen, evaluatie opstellen. En het was een betalend congres waarbij wij ook dat gedeelte geheel uit handen hebben genomen zowel deelnemersregistratie als de financiële administratie die daar bij komt kijken. 

 

De locatie MediaPlaza paste goed om veel interactie met de deelnemers te hebben. Deze moderne locatie is van alle technische snufjes voorzien. De plenaire zaal had een vierkant podium in het midden waar deelnemers omheen zaten. Met de techniek vooraf alles doorgelopen waardoor het op rolletjes liep. In de foyer was een beursvloer voor de sponsoren en sessiezalen daaromheen waren van alle gemakken voorzien.

 

Het Jaarcongres GRZ staat bekend om veel goede inhoudelijke sprekers af te wisselen met entertainment. We hebben daarvoor de Flamingo’s voorgesteld en die vielen met een score van 9,3 heel goed in de smaak. 

 

Bij binnenkomst kregen de deelnemers een goodiebag en na registratie werden ze persoonlijk ontvangen door Arnold en Roland van StudioGRZ. In de foyer was de beursvloer met sponsoren en muziek van de Flamingo’s om de sfeer er gelijk goed in te brengen. Dagvoorzitter Kim Coppes begeleide de dag op energieke wijze inclusief quiz met petjes en twee side-kick assistenten. En tussendoor waren er diverse breakout-sessies. Het was een zeer geslaagde afwisselende energieke dag met veel enthousiaste deelnemers.