Over ons


bureauMK heeft oog voor detail, is resultaat gericht en haalt het beste uit uw evenement.


Wie wij zijn

Wij, Mariël Imthorn en Kiki van Oeffelen hebben samen ruim 20 jaar ervaring in het bedenken, organiseren, begeleiden en uitvoeren van evenementen. Gedurende onze carrière werkten we eerder regelmatig en intensief samen. De persoonlijke klik en zakelijke chemie smaakte naar meer! We besloten onze vleugels te spreiden en als ondernemers nog meer de breedte van ons vak op te zoeken.

 

Uniek aan ons als team, is dat we elkaar feilloos aanvoelen. Als vanzelfsprekend nemen we van elkaar het stokje over of helpt de een de ander. Die manier van complementair zijn aan elkaar, doet ons excelleren. Omdat we al zolang samenwerken, hebben we aan een half woord genoeg en weten we van elkaar dat de lat altijd hoog ligt. We zijn kritisch, hebben hoge verwachtingen van onze samenwerkingspartners en zijn daarbij heel eensgezind. Door die bijzondere chemie halen we het beste uit onszelf en uit anderen. Wij zien er naar uit om met u kennis te maken!


Wat wij doen

ZAKELIJKE EVENTS • BEDRIJFSFEESTEN • CONGRESSEN • OPENING EVENTS

 

bureauMK Events & Projecten organiseert zakelijke events en bijeenkomsten. We zijn gevestigd in Heemstede, Noord-Holland, maar zijn actief in heel Nederland. Van inhoudelijke bijeenkomsten tot compacte relatie-events, openingen, jubilea, productlanceringen, incentives en meer. Onze werkzaamheden variëren per opdracht.

 

We schuiven vaak aan in de conceptfase en zijn dan betrokken tot en met de uitvoering. Maar met evenveel plezier storten we ons enkel op de praktische en organisatorische invulling van een evenement. Tijdens de activiteit zijn we veelal gewenst om te coördineren en een helpende hand te bieden waar nodig. We maken vaak gebruik van ons eigen leveranciersnetwerk, maar werken ook graag samen met vaste partners van de klant.Hoe doen we dat

Een event is pas geslaagd als de voorbereiding, de uitvoering en het gevoel na afloop goed zijn. Met die visie ondernemen wij en ondersteunen wij onze klanten. Zorgeloosheid is daarbij een groot goed. Want hoe belangrijk een event ook is, er moet bij de organisator altijd een ontspannen gevoel zijn, het vertrouwen dat alles onder controle is en zaken 100 procent goed geregeld zijn. Dat gevoel creëren wij in elk traject en stralen we uit bij elk evenement dat wij ondersteunen of uitvoeren.

 

Geen event is hetzelfde en dus geldt dat ook de voorbereidingen ervan steeds verschillend zijn. bureauMK Events & Projecten belooft:

 

  • Transparantie: open communiceren en begroten maakt vast onderdeel uit van onze werkwijze. De klant weet altijd exact wat hij van ons mag verwachten.
  • Doelgerichtheid: een event moet iets teweegbrengen bij gasten en dat doel houden wij altijd voor ogen. Effect staat daarom altijd centraal.
  • Accuraatheid: afspraken zijn er om na te komen en details zijn net zo belangrijk als hoofdlijnen. Alles moet kloppen.
  • Pragmatisme: als het nodig is om plannen bij te stellen, dan doen we dat. We handelen adequaat, zijn flexibel en zorgen ervoor dat zaken geregeld zijn.
  • Bevlogenheid: hoe groot of klein een evenement ook is, met passie maken wij het verschil en weten we enthousiasme bij anderen op te wekken. Daarmee tillen we gezamenlijk elk event naar een topniveau!

Vrijwilligerswerk voor de Linda Foundation

Een paar keer per jaar zetten wij ons in als vrijwilliger voor de Linda Foundation. Zo helpen we jaarlijks met het inpakken van ruim 4.000 pakketten voor gezinnen met kinderen in NL die het financieel zwaar hebben, zie terugblik video hieronder. Hebben we op het Linda Festival donateurs mogen werven middels ludieke acties. En ook op de ‘We Are Pregnant-beurs’ hebben we nieuwe donateurs gevraagd een bijdrage te leveren door de verkoop van leuke producten. Alle opbrengsten komen voor 100% terecht bij dit goede doel. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan een mooie stichting die deze gezinnen in Nederland een steuntje in de rug geeft. Een mooi doel! 

Video: Terugblik Linda Foundation 2018

Ook doneren? Kijk op de site van LINDA.Foundation: www.lindafoundation.nl 

Wat onze klanten over ons zeggen

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak!