LEF 10 jaar "van LEF naar future center"


LEF is onderdeel van het hoofdkantoor van Rijkswaterstaat Westraven. Op maandag 10 september 2018 vierde LEF het 10-jarig bestaan en de start van LEF future center. Het was een informeel feest waarbij vrienden van LEF verhalen en successen met elkaar deelden. Er werd teruggekeken op de afgelopen 10 jaar, maar ook het verbouwde LEF future center werd officieel geopend en in gebruik genomen. Gasten waren mensen van Rijkswaterstaat maar ook externe gasten waren uitgenodigd, waaronder een aantal internationale gasten. Deze feestelijke dag werd in tweeën gesplitst, de middag stond in het teken van rondleidingen en kennismaken met het vernieuwde LEF voor medewerkers van Rijkswaterstaat. Eind van de dag vond de officiële opening plaats, gevolgd door interessante en interactieve proeverijen om eens op een andere manier te ontdekken wat het vernieuwde LEF allemaal te bieden heeft.

 

bureauMK zorgde ervoor dat alles op rolletjes verliep gedurende de hele dag, maar ook in het voortraject met registratie, aankleding, gadgets, muzikale invulling, draaiboek, hotel voor internationale sprekers etc. Naast de reguliere aankleding zorgden we voor extra’s als graffiti op de stoep op de route van tramhalte en garage naar LEF future center, een photobooth, een tomaat groeipotlood dat symbool staat voor groei, groen en duurzaamheid en zo past binnen de speerpunten van LEF en ze zorgden voor een DJ met saxofonist voor de muzikale omlijsting. Op de dag zelf deden we de registratie waarbij gasten direct hun badge geprint kregen. Bij de officiële openingstoost kregen de gasten een glas prosecco met onderin het rode logo van LEF en na de gong werd middels de gouden schaar het LEF lab officieel geopend.

 

Voor ons was de uitdaging vooral een creatieve invulling te geven aan de feestelijkheden, maar hierbij wel in het achterhoofd rekening houdend met randvoorwaarden van Rijkswaterstaat waaronder ‘sober en doelmatig’. Dit is gelukt met de middelen en mensen die we ingezet hebben en door een prettige en efficiënte samenwerking met de opdrachtgever.