RWS CD Personeelsfeest


Elk jaar, tegen de zomervakantie aan, organiseert de Corporate Dienst (CD) van RWS het personeelsfeest. Het is een moment voor de collega’s om elkaar te ontmoeten en stil te staan bij hoe het gaat en gegaan is. Ca. 400 medewerkers ontmoeten elkaar tijdens dit zomerfeest om bij te praten, wat te eten en te drinken, en voor diegenen die willen, te dansen.

RWS CD Personeelsfeest 2019

Zoals bij een zomerfeest past, moest ook dit jaar de uitstraling feestelijk en zomers zijn. Hiervoor kwamen we uit bij Down Under, een zomerse binnen- en buitenlocatie waarbij men met de voeten in het zand aan het water heerlijk kon genieten van een BBQ, zomerse drankjes en DJ met led-DJbooth die begon met muziek op de achtergrond tot dansmuziek op het eind van de avond. De locatie werd in Urban-jungle style aangekleed. Witte terrasstoelen, bloemen op tafel, parasols, lampionnen, waxinelichtjes, een vuurkorf en het strand gaven het geheel dat feestelijke en relaxte tintje. Deze sfeervolle, zomerse aankleding zorgde ervoor dat men gelijk bij aankomst al in de juiste stemming kwam en na het genieten van een mooie zonsondergang ging iedereen meer dan tevreden naar huis. 

RWS CD Personeelsfeest 2018

De locatie was cruciaal in deze beleving, deze moest feestelijk zomers zijn, ruimte voor 375 gasten binnen en buiten bieden, maar ook goed bereikbaar zijn met auto en OV. En natuurlijk was het thema, met als datum 21 juni, ‘Midzomer’. BureauMK vond een mooie geschikte sfeervolle boerderij met een goed buitenterras, diverse binnenruimtes, en een uitgebreid aanbod in eten en drinken waardoor er voor ieder wat wils was. Er werd een loungeruimte gecreëerd waar men lekker kon kletsen, maar ook was er een DJ met live saxofonist die voor de nodige voetjes van de vloer zorgden. De gehele locatie werd in midzomerthema aangekleed met gekleurde bloemen en groen, lichtjes, pompons, lampionnen, slingers en kaarsjes. We organiseerden een Midzomer foodfestival met diverse eetkraampjes verspreid over de locatie met vers bereide gerechten die zoveel mogelijk werden samengesteld met producten uit de regio. Tussendoor werd er een interactieve Corporate Dienst Quiz gehouden waar de medewerkers via hun eigen mobiel actief aan meededen en dit zorgde voor hilarische momenten. Kortom er werd gekletst, gedanst, heerlijk gegeten en gedronken en iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis!

Fotografie door Thijs van der Meijden