Productpresentatie

en 40-jarig jubileum Intraco Trading B.V.


Op 10 februari 2022 was het tijd voor een feestje, namelijk die van Intraco Trading B.V. Door COVID was er geen beursorganisatie en beursbezoek meer mogelijk en om die voor hen zo belangrijke verbinding te houden met leveranciers en klanten en de nieuwste producten onder de aandacht te brengen, werd deze online productpresentatie opgezet. Extra feestelijk omdat dit meteen het moment was om hun 40-jarig bestaan te vieren. 

 

Op het kantoor van Intraco te Wormerveer werd, in samenwerking met FabriQ, een mooie studio gebouwd. Een logische keuze omdat hier alle producten van hen aanwezig zijn en die verdienden de spotlight. Het feest begon al bij de aanmelding; Bij registratie kon je opgeven of je de giftbox wilde ontvangen. Hierin zaten de leuke gadgets die tijdens het online event werden uitgelicht en een flesje prosecco (eigen label) met flutes om te proosten op het 40-jarig bestaan. Voorpret en een leuk begin van de bijeenkomst!

 

Een dag ervoor en op de ochtend van uitvoering werd een ruimte op kantoor omgebouwd tot een professionele studio met de nodige belichting, camera’s, geluidsversterking en streaming om zowel mensen als producten het beste uit te laten komen. Shelly Sterk leidde deze Engelstalige bijeenkomst waarin leveranciers als Xoopar en Jays aan het woord kwamen en ook Doron Zarr, van Wood you Care, vertelde over hun mooie werk; Samen met hun partners wereldwijd bossen planten en zorgen voor meer werkgelegenheid voor de lokale boeren. Online Seminar verzorgde het platform via waar de streaming liep en waar de mogelijkheid was om tussendoor vragen te stellen met betrekking tot producten en kennis. Aan het einde volgde een korte evaluatie om een beeld te krijgen van de ervaringen van de kijkers. Natuurlijk kwam Intraco gedurende de presentatie aan bod met hun topproducten en de bijeenkomst werd, samen met diegenen die thuis keken, afgesloten met een toost op hun 40-jarig bestaan. 

 

Samen met Intraco Trading B.V., Online Seminar en FabriQ heeft bureauMK een succesvolle, inspirerende productpresentatie mogen organiseren. Voor ons sprong eruit de fijne, enthousiaste samenwerking en de professionaliteit waarmee alles werd aangepakt, van communicatie- en registratietraject en vormgeving tot goed uitgedachte techniek en streaming. Niet alleen Intraco werd in het middelpunt gezet maar ook hun belangrijke leveranciers en een doel welke zij een warm hart toedragen ‘Wood you Care’. Al met al met recht een feestje!